Dark mode:ON
wvt-logo2022b.png
    

Garmin naar Strava in/uitstellen ?


Om een activiteit indien nodig te uploaden van Garmin naar Strava:Het eerder opgeslagen *bestand kiezen en opslaan, That's all folks


Een der wielergoden


Wij, "slaven van de weg" hebben behalve de diverse wielergoden gelukkig ook een aantal beschermheiligen die ons kunnen bijstaan. Om heilig verklaard te worden moet je een wonder verrichten en dat is recent nog gebeurd. Iemand met een uitzonderlijke gave, die een voorheen rustige, gemoedelijke, recreatie fietser kan veranderen in een roekeloze, zeg maar gerust dolgedraaide, niets ontziende verkeers-crimineel en "quasi-snelheid's-maniak.."

Deze heilige heeft een snel groeiende schare van fanatieke volgelingen die hem aanbidden en vaak in een gevaarlijk soort van trance, hun "sport" belijden. De naam...? U raad het al: St. Rava.

De meest vrome ravisten dopen voorheen rustige straten om tot "kommetjes" alwaar, vaak al na korte tijd, relikwieën te vinden zijn in de vorm van carbon-scherven en stukjes van peperdure fietscomputertjes. Die gelden als offers voor hen die (vaak nog maar pas bekeert) op bedevaart gingen.

Dit alles om toch maar minstens een keer per week, vaak op zondagochtend, "ter cudo" te gaan. De geregistreerde gemiddelde snelheid geldt voor de sekteleden als leidraad voor het dagelijks bestaan en wordt soms wat opdringerig verspreid onder zowel mede-ravisten als ook onder ons: de ongelovigen ("terheidenen").

RonnieStrava tip


Heb je met een grote groep gereden en je wil ze niet een voor een aflopen om een kudo te geven. ! Dan kan je ze allemaal tegelijk een kudo geven (allemaal of alleen degene die je volgt) door de groep van je rit te openen en vervolgens met je smartphone schudden.
>